Despre noi

Despre echipa noastră

Suntem o companie care activeaza in domeniul producției publicitare si tiparului digital din anul 2011, impreuna cu o echipa de creatie, care ofera un serviciu complet de design grafic. Avem un nivel ridicat de experienta practica, know-how, precum si o retea larga de furnizori, astfel încât, clientii nostri pot economisi timp si bani, permitand unor profesionisti in imprimare sa se ocupe de proiectul dumneavoastra. Scopul nostru este de a oferi clientilor o experienta cat mai placuta in colaborarea cu noi. Ne distingem prin viziunea companiei, consolidarea fiabilitatii si preturilor competitive, devenind astfel un aliat de incredere pentru clientii nostri.

Realizăm  PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI pe o gamă largă de materiale (poliplan, autocolant, one way vision, mesh, placi de lemn, sticla, foam sau bond) pentru diferite proiecte precum panouri, planșe publicitare, inscripționări auto, steaguri și bannere. Fie că este vorba de postere, display-uri de interior, canvas-uri, floor graphics sau autocolante imprimate pentru interior avem grijă mare ca totul să iasă așa cum dorește clientul.

  • Print outdoor – rezistență crescută și durabilitate
  • Print indoor – printurile de interior
  • Servicii personalizare – Brandul companiei dă viață materialelor
  • Tipar digital și offset – calitatea se vede
  • Grafică & design – standarde de perfecțiune a imaginii și culorilor
  • Sisteme expunere – soluții tehnice pentru campanii de marketing inovative
  • Obiecte promoționale – imaginea unei companii este un puzzle de elemente bine definite
Ce ne caracterizează:

Onestitatea si integritatea sunt fundamentale pentru dezvoltarea companiei noastre. Facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clientii. Suntem o echipa. Respectul, bunul simt si zambetul sunt secretele noastre. Suntem adaptabili si flexibili. Simplitatea este drumul nostru. Evoluam in fiecare zi.

Tehnologie:

Mai presus de orice, insa castigam respectul si aprecierea clientilor fiindca le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. De fapt, tot ce facem este sa indeplinim misiunea aceea de a oferi servicii ireprosabile, la preturi oneste. Atuul Smartcreativ.ro este gama vasta de servicii si tehnologii detinute si vasta experienta acumulata – astfel acomodand aproape toate nevoile clientilor nostri fie ca este vorba de print digital, vopsitorie in culori speciale, decupare CNC, productie standuri publicitare sau creatie si productie art-deco. Detinem tehnologie de ultima generatia de la producatori consacrati in domeniu : Mimaki, Epson, Xerox, Konica Minolta.