Suntem cu o idee creativă in fața tuturor
Suntem mereu prezenti cand vine vorba de grafica publicitara, graphic design, dtp. Iubim ceea ce facem, venim cu idei creative, ne place design-ul curat si credem in solutiile digitale avansate. Am facut o pasiune pentru creativitate, performanta si detalii, detinem experienta necesara si putem construi pe baza ideilor un brand legendar, unul care se va imprima cu usurinta in capacitatea vizuala a celor din jur. Un brand puternic comunica faptul ca sunteti un profesionist de incredere.

Grafica publicitara inseamna servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de materiale publicitare. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia consumatorului si sa ii transmita mesajul dorit.

Corporate identity: realizarea design pentru sigla, design carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate, dosare personalizate, ecusoane, car branding, etc.

Materiale publicitare pentru tipar: design grafic pentru afise, flyere, pliante, cataloage, brosuri, bannere stradale si casete luminoase.

Materiale multimedia: reprezinta o modalitate atractiva de a va prezenta oferta firmei. Prezentarile multimedia pot fi utilizate in cadrul unor intalniri de afaceri, la targuri ori expozitii, pentru prezentarea produselor, serviciilor, proiectelor sau a evenimentelor.

Contactează-ne