Materiale, obiecte promoționale, servicii complete de personalizare.
Materialele promoționale construiesc percepția publicului asupra mărcii și atrag clienții noi. De asemena, cadouri promoționale pot fi un punct bun de inceput al unei relații cu clientii potentiali.

Print UV  oferă o soluție unică pentru tiraje mici și on-demand de imprimare. Imprimantele oferă versatilitate de neegalat și o reproducere de imprimare de înaltă calitate pe o gamă aproape de necrezut de materiale, produse si substraturi.

  • Calitatea imprimării extraordinara și fiabilitate
  • Imprimare directă pe substraturi de pana la 150 mm grosime
  • Imprimarea simultană de culoare alb
  • Cerneală albă și lac transparent
  • Funcția de aplicare primer automată (pentru suprafete dificile)
  • Imprimare cu 6 culori plus cerneluri de alb și lac.

Aplicații:
Personalizare promoţionale
: pixuri, brichete, stickuri usb, rulete, chargere, etc
Carduri: cărţi de vizită din plastic (inclusiv transparent), din carton colorat în masă, cu scris în relief sau lac selectiv, carduri de fidelitate/legitimaţii, CD-uri etc.
Altele: laptop-uri, telefoane mobile, odorizante auto, cadouri, rigle, semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante etc.

Tampografia se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse, obiecte neregulate cu suprafata cilindrica sau plana. Metoda se foloseste pentru imprimarea pe pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton- procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate. Acest procedeu este folosit pentru tiraje mari.

Gravura personalizată este tehnica de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din diferite materiale ca si plastic, lemn, metal, sticla. In majoritatea cazurilor suprafata acestuia este plana, dar acesta poate fi si curba. Procesul este unul foarte tehnic si complex, din acest motiv freza este asistata de un calculator care comanda toata operatiunea. In ciuda complexitatii desenului si a procesului in sine, cu ajutorul tehnicii din prezent se obtin gravuri de o fidelitate impresionanta a desenului original.

Descarcă catalogul cu produse promoționale de aici.

Contactează-ne