BRODERIE

Broderia este un tip de cusatura in relief realizata pe suport textil, in diverse culori, cu scopul de a decora si infrumuseta articolele textile. La ora actuala, programele computerizate pe care le folosim la atelierul de broderie ne permit sa realizam orice tip de broderie cu precizie maxima a detaliilor si combinatie complexa de culori, text, sigle si elemente grafice.

TERMOTRANSFER

Transferul termic (sau colantul) este poate cea mai rezistentă metodă de personalizare dacă foliile folosite sunt de calitate. Aplicarea corecta și un colant de calitate va asigura o rezistență foarte mare în timp. Nu se dezlipește și nu se decolorează în timp.

Foliile de transfer termic sunt tăiate la cutter-plotter după o grafică vectorială, apoi aplicate pe tricou la o anumită temperatură, procedeul numindu-se termotransfer.
Acest procedeu este ideal pentru personalizarea cu grafici simple, fără foarte multe detalii, pe aproape orice tip de material și pe o gamă diversă de produse. Poți personaliza orice material textil, genți, șepci, geci, echipamente de lucru sau sportive, diverse obiecte promoționale și multe altele, pentru fiecare proiect existând folii speciale în funcție de materialul din care este făcut produsul.

Foliile sunt disponibile într-o mare varietate de culori și texturi (mate, lucioase, transparente, glitter, reflectorizate, catifea, 3D ăi altele), precum și printate digital.

PRINT DIGITAL DTG – TRICOURI PERSONALIZATE

Ideal pentru personalizări de textile în tiraje mici și medii, printul digital este una dintre metodele de personalizare cele mai căutate în acest moment pentru finețea printului.

Datorită senzației plăcute pe care o dă printul pe material, din ce în ce mai mulți clienți preferă această metodă de personalizare, inclusiv la comenzile foarte mari. Cerneala intră în țesătură și nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, făcându-l plăcut la atingere.

Puteți printa orice imagine, în oricâte culori și în orice tiraj, fără costuri suplimentare. Este la fel de rentabil la cantități mari (pe tricouri personalizate fără bază de alb) precum serigrafia.

Printul digital se realizează pe orice material textil cu un conținut de cel puțin 70% fibră naturală (bumbac, in, cânepă, vâscoză etc.) are rezistentă la spălare, în funcție de calitatea materialului ,compoziția lui și tratamentele aplicate fibrelor.

Personalizăm tricouri clasice și polo, camăși, hanorace, sacose din material textil sau orice alt material textil în funcție de cerințe și în limitele permise de echipmanetele pe care le deținem.

SERIGRAFIE

Serigrafia presupune personalizarea materialelor cu suprafețe plane sau cu o rază de curbură mare, folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Acest procedeu de personalizare este rentabil la cantități mari și foarte mari. Se pot imprima policromii, rezultate prin suprapunere de culori pentru grafici care nu sunt foarte detaliate sau imagini monocrome.

Ca metodă de personalizare, serigrafia este una dintre cele mai vechi metode de personalizare și este rezistentă în timp. Poți personaliza o gamă foarte largă de produse de la textile la obiecte promoționale, articole de piele, plastic, fâs, umbrele și altele.

Transferul de serigrafie este în special folosit pentru elemente grafice mici, care la serigrafie directă ar fi însemnat pierdere prețioasa de timp pentru așezarea materialului sau acolo unde poziționarea împiedică realizarea unei imprimări de calitate.

Suntem importatori direcți al produselor ADLER Czech.

Descarcă catalogul 2018 de aici.